fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

De ce sa ne alegi pe noi? 

 septembrie 26, 2018

By  info@caiusmaries.ro

Probabil că ai  auzit povestea cu cei 86400 de dolari pe care ii primesti in fiecare dimineta și ți se impune doar o singură condiție: să-i cheltuiești pe toți pe parcursul zilei, altfel restul îți este luat, atunci când te ducii la culcare. Iti este cunoscuta?

(Ei bine, dacă nu o stii, ti-o povestim noi ...)

Toată lumea începe ziua cu același număr de secunde, care este de 86.400. Imaginați-vă acest lucru ca un depozit direct de bani în contul dvs. bancar și la sfârșitul zilei, acesta este lichidat.

Banii nu pot fi împărțiți, răsturnați sau împrumutați. Sunt acolo pentru a fi folosit de tine și numiai  de tine, doar în acea zi.

Cum i-ai cheltui?

Viața ne oferă acest dar și el este accesibil fiecărui om; fiecare este în drept să-l folosească cum îl duce capul, căci acest cadou e timpul. Cadou prețios, din care se scurg dolarii secundele… În fiecare dimineață, atunci când ne trezim, primim în dar 86400 de secunde pentru ziua curentă, iar atunci când ne culcăm seara, rezerva nefolosită dispare, de asemenea, fiecare secundă trăită dispare. În fiecare dimineață istoria se repetă — primim darul și singuri hotărâm cum să-l folosim

Singura marfă care nu poate fi cumpărată sau vândută este TIMPUL

Toți avem aceeași sumă în fiecare zi și ceea ce facem cu ea este în întregime la alegerea noastră.

S-ar putea să aveți dorința de a vă îmbunătăți sănătatea, bunăstarea și modul de viata, dar nu aveți timp să faceți acest lucru ... hai să fim cinstiți....fecare dintre voi isi poate face timp 20 de minute pe  saptamana pentru a avea grijă de cele mai importante elemente din viața lui ... corpul si sanatatea!

Mame ocupate, oameni de afaceri,  toți muncind din greu, dar... poți sa-ti rupi 20 de minute undeva din săptămâna.

Haide recunoaste!

Dacă esti nevoit sa te recuperezi dupa o accidentare și vrei sa-ti pastrezi nivelul de fitness, dar nu poti finaliza un atrenament complet la sala, dacă doresti să scapi de  câteva kilograme, dar te simiti intimidat sau nu potii merge la sala sau dacă programul tau este atat de incarcat incat nu-ti mai ajunge timpul sa ajungi si la sala, lasa-ne sa-ti aratam si o alta modalitate....

Metoda noastră unică de antrenament EMS, în combinație cu o nutriție adecvată, susținută de instructorii noștri specialiști, te va ajuta sa-ti traiesti viața mai inteligent, sa scapi de greutatea excesiva/ grasimea excesiva, sa iti îmbunatatesti puterea și tonusul muscular și sa-ti oferi o recuperare/reabilitare usoara in cazul in care ai nevoie .

Toate acestea în 20 de minute și fara a fi nevoie sa calci intr-o sala de sport!

Incearca si tu!

prima sedinta este GRATUITA

info@caiusmaries.ro


antrenor personal 

Dream Body

Cristi David

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Toate noutatile si cele mai bune oferte

vin prima data pe email