fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Poate fi electrostimularea musculara o modalitate eficienta de antrenament? 

 decembrie 4, 2018

By  info@caiusmaries.ro

EMS, sau stimularea electrica a muschilor suna destul de infricosator. Esti acoperit de fire, legat la un aparat care iti face muschii sa se contracte singuri…

Dar odata ce te vei obisnui cu senzatia neobisnuita de impuls electric care contracta involuntar muschii, devine chiar placut sentimentul de a nu-ti putea controla propriul corp.

Aceasta metoda poate fi mai eficienta pentru intarirea musculaturii decat mersul la sala clasica, pentru ca pe durata antrenamentului EMS sunt stimulate toate cele opt grupe principale de muschi in acelas timp fata de un antrenament clasic in care antrenam una sau doua grupe.

In mare parte putem zice ca este un mod de a trisa, deoarece aparatul face majoritatea lucrului in locul tau si accelereaza progresul pentru a obtine rezultate mai rapide.

Totul dureaza 20 de minute ceea ce este minunat daca timpul este foarte important pentru tine. In esenta tehnologia lucreaza pentru tine accelerand progresul si oferind rezultatele pe care le astepti.

  • Antrenamentul EMS este un antrenament ACTIV, care utilizeaza tehnologia pentru a amplifica semnalele transmise de creier catre muschi pentru a se contracta. 
  • Impulsul EMS activeaza fibrele musculare pe care nu le poti controla si le contracta la o anumita intensitate la care exercitiile devin mult mai greu de realizat facand antrenamentul mai intens si mai eficient. 
  • Alte forme de EMS sunt folosite in general de atleti pentru a adauga un nou nivel de dificultate antrenamentelor de pregatire si industria medicala foloseste EMS-ul de ani de zile pentru reabilitarea musculara dupa diverse traume

DREAM BODY

Odata ce ai imbracat costumul ce a fost udat pentru o mai buna transmitere a impulsurilor, vei incepe antrenamentul cu miscari simple de acomodare, care ulterior, pe masura ce intensitatea impulsurilor creste, devin tot mai solicitante.


Astepand un soc...odata ce impulsurile incep sa se simta,  vei fi placut surprins, pentru ca vei simti mai degraba o gadilatura .

Antrenorul impreuna cu tine va gasi o intensitate optima la care sa executi fiecare exercitiu.

Scopul principal este ca muschii sa depuna un efort ata de mare, incat sa produca o stare de oboseala profunda la nivel muscular.

  • Imbunatatirea definitiei musculare(a tonusului) si scaderea in greutate

  • Cresterea fortei

  • Imbunatatirea eficientei cardiovasculare

  • Reabilitarea eficienta, in special a musculaturii spatelui

Incearca si tu!

prima sedinta este GRATUITA

DREAM BODY

Un lucru foarte important, este ca antrenamentul dureaza doar 20 de minute, timp suficient pentru a pune la lucru toate grupele principale de muschi. Lucru acesta  il vei simti la cateva ore dupa antrenament.

 Exista o gama larga de exercitii si multe moduri de a le combina, iar in cazul in care simti un anumit disconfort la un exercitiu sau anterior ai suferit o leziune la un muschi sau ligament se pot face anumite ajustari in asa fel incat antrenamentul sa fie eficient si sa obtii rezultatele pe care le doresti.

  Daca lipsa timpului este o provocare pentru tine, insa in acelasi timp iti doresti sa faci sport, atunci antrenamentele EMS pot fi solutia perfecta pentru tine:

  •  o sesiune de 20 de minute antrenament EMS, la pachet cu un antrenor personal 🙂

Incearca si tu!

prima sedinta este GRATUITA

info@caiusmaries.ro


antrenor personal 

Dream Body

Cristi David

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Toate noutatile si cele mai bune oferte

vin prima data pe email