fbpx
.st0{fill:#FFFFFF;}

Tot ce trebuie sa stii despre antrenamentul EMS 

 iulie 9, 2018

By  info@caiusmaries.ro

Un nou trend  cucereste industria de fitness: antrenamentul EMS devine din ce în ce mai popular, iar studiourile EMS devin din ce in ce mai numeroase. Iată tot ce trebuie să știți despre această formă inovatoare de antrenament!

Ce este antrenamentul EMS?

EMS inseamna stimularea electrica a muschilor. Este un sport nou, trend care provine din fizioterapie. Acest antrenament de mare intensitate a întregului corp utilizează impulsuri electrice cu frecvență joasă pentru a stimula acei mușchi care sunt adesea ignorați de metodele de antrenament convenționale. În timpul unei sesiuni de antrenament EMS, care durează doar 20 de minute, toate grupele mari de mușchi sunt stimulate cat si muschii profunzi. În ciuda duratei sale scurte, antrenamentul  EMS este la fel de eficient ca și câteva ore de antrenament traditional.

Rutina de antrenament constă atât în exerciții dinamice, cât și statice, care pot fi variate în diferite feluri. Impulsul electric este transferat pe corp prin intermediul electrozilor. Atât durata, cât și intensitatea impulsurilor sunt controlate printr-un dispozitiv EMS care permite fiecărui grup de mușchi să fie stimulat individual, la o intensitate diferită sau egală.

 O concepție greșită comună este că impulsurile electrice sunt dăunătoare corpului tău. Este eronat acest lucru. Frecvența joasă nu este periculoasă pentru oameni, deci nu trebuie să vă faceți griji că ați putea fi răniți de impulsurile electrice.

Stimularea electrică a mușchilor este un mod de antrenament foarte eficient, intens și cu economie de timp.

Unde sa faceti asta?

Antrenamentul EMS se se desfasoara intr-un studio. In care sunteti asistat de catre un antrenor personal care se ocupa de intreaga structura a antrenamentului, de corectarea greselilor de executie cat si de planificarea dietei pe care sa o urmati.

Antrenamentul se desfasoara intr-un mediu intim in care sa va simtiti cat mai confortabil.

Cine nu ar trebui să inceapa antrenamentele EMS?

Dacă nu există probleme de sănătate, aproape toată lumea poate lua parte la o sesiune EMS - inclusiv bătrâni și adolescenți. Dar există trei grupuri de persoane care nu ar trebui să se antreneze cu impulsuri electrice.

În primul rând, aceasta include persoanele care poartă un stimulator cardiac, deoarece impulsurile electrice pot avea efecte negative asupra acestuia. Femeile insarcinate. Dar după naștere, antrenamentul vă ajută să vă recapatati vitalitatea. Atunci când aveți o răceală, temperatură sau o infecție bacteriană, trebuie să anulați sesiunea de antrenament.

Apoi, există unele afecțiuni care necesită consultarea unui medic înainte de a începe antrenamentul EMS: boli cardiovasculare, cancer, boli tumorale, boli neurologice, diabet și epilepsie. Dacă purtați un implant sau aveți probleme in a face efort fizic, ar trebui să discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

În general: toți cei care sunt sănătoși și capabili să lucreze fără probleme pot participa la o sesiune de instruire a EMS!

Efectele stimulării electro musculare

Eficiența antrenamentului EMS a fost dovedită științific. EMS este un antrenament de ansamblu care întărește toate grupurile de mușchi. Prin această construcție eficientă a mușchilor, corpul nostru arde mai multe calorii, ceea ce ne ajută să pierdem în greutate și să reducem grăsimea corporală. De asemenea, EMS luptă împotriva celulitei și ne întărește pielea. Este, de asemenea, un mod eficient de a preveni și de a reabilita problemele comune ale spatelui, cum ar fi herniile de disc și tensiunile musculare.

Incearca si tu!

prima sedinta este GRATUITA

info@caiusmaries.ro


antrenor personal 

Dream Body

Cristi David

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Toate noutatile si cele mai bune oferte

vin prima data pe email